heading

Howard-Browne, Rodney

Revival Ministries International (Kansainvälinen Herätyspalvelu) -työryhmä matkustaa maailmalla ylittäen niin maantieteellisiä kuin tunnustuskuntienkin rajoja. Se täyttää Jumalalta saamaansa tehtävää kannustaa seurakuntia ja innostaa ja ravistelee niiden jäseniä valmistautumaan tulevaan herätykseen.

Rodney Howard-Browne muutti joulukuussa 1987 vaimonsa ja kolmen lapsensa Kristenin, Kellyn ja Kennethin kanssa Amerikkaan täyttääkseen sen, mitä Jumala oli puhunut Rodneylle profetiassa. Herra sanoi: "Amerikka on kylvänyt lähetystyöntekijöitä viimeisen 200 vuoden ajan. Nyt minä aion nostaa ihmisiä muista kansoista tulemaan Amerikkaan." Hän sanoi myös lähettävänsä Amerikkaan voimallisen herätyksen.

Rodney perheineen on matkustanut lähetystyössä kaikkialla maailmassa palvellen vuosittain monissa kokouksissa Pohjois-Amerikassa, Afrikassa, Euroopassa, Aasiassa ja Australiassa. Viikosta neljään viikkoon kestävät kokoussarjat ovat kuin aiempien herätysten toisintoja. Kaikissa kokouksissa on esiintynyt epätavallista ja voimakasta Pyhän Hengen toimintaa. Pelastumisia, Jeesukseen uudelleen sitoutumisia, vesikasteita ja Pyhän Hengen kasteita seuraavat usein ihmeet ja merkit.